Acrogym

Acrobatische gymnastiek is een combinatie van gymnastiek en acrobatiek en gaat over de ideale mix van acrobatische oefeningen, die op een mooie en soepele manier met elkaar verbonden zijn. Tijdens die oefeningen worden er menselijke piramides gemaakt, salto’s gegooid, en staan de partners op de meest bijzondere manieren ondersteboven. In deze sport worden indrukwekkende piramides afgewisseld met dans en grondoefeningen, een fantastisch schouwspel om naar te kijken.Behendigheid, balans, muziek, zelfvertrouwen, dans en vertrouwen in je teamleden zijn belangrijke elementen die terugkomen bij Acrogym.

Voor wie?

Bij Acrogym werk je met een boven en onder partner, dit is dan ook de leuke combi waarbij je als oudere turn(st)er met een jongere turn(st)er kan gaan samenwerken. Samen naar leuke combinaties toe werken, waarbij je veel vertrouwen in elkaar moet hebben.
We zijn begonnen met een groep sporters in de leeftijd vanaf 5 jaar. Om nu leuke combi’s te gaan maken, zijn we op zoek naar jongens en meisjes vanaf 10 jaar en ouder. Mocht je al een turnachtergrond hebben en op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, kom dan eens meedoen!

Gratis proefles aanvragen

 Jongen Meisje